Societat

Gandia destinarà 19000 euros a l'associació Prominusvàlids de la Safor

El conveni signat entre l'Associació i l'Ajuntament també servirà per afavorir la integració comunitària d'aquest col·lectiu.

La Junta de Govern Local ha aprovat un conveni de col·laboració per valor de 19.000 euros anuals per a l'Associació Prominusvàlids Psíquics de la Safor amb la finalitat d'afavorir la integració comunitària d'aquest col·lectiu.

Amb aquests diners, Gandia ajudarà a que el col·lectiu porte a terme una alternativa d'oci estructurat per a aquestes persones amb discapacitat intel·lectual, tan a l'àmbit del poble com de la resta de la comarca.

Amb aquesta decisió resta palès el compromís del govern de Gandia amb aquests col·lectius socials que necessiten del suport general i més encara, en temps de dificultats econòmiques com els actuals.

El conveni que signaran pròximament Gandia i Prominusvàlids Psíquics de la Safor té vigor des del moment de la signatura, i amb caràcter retroactiu per a cobrir les activitats de juliol a desembre d'aquest col·lectiu, l'Ajuntament aportarà la quantitat de 8.000 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.