Societat

Banyeres de Mariola celebra les jornades de l'Alzheimer

Conferències, cinema i teatre com a principals atractius de la programació.

Amb motiu de la celebració el dimarts 21 de setembre del Dia Mundial de l'Alzheimer, l'Associació de Malalts d'Alzheimer de Banyeres de Mariola ha previst la realització d'una sèrie d'activitats que comprenen des del 20 de setembre fins al 7 de novembre.

En la programació destaca la impartició de la conferència «La nostra actitud davant les malalties neurodegeneratives» que pronunciarà la doctora Inmaculada Pastor a partir de les 20 hores del dimarts 28 de setembre en la Casa de Cultura. El cinema també tindrà un paper destacat amb la projecció de la pel·lícula Que se mueran los feos el dia 24 d'octubre junt amb l'obra Tibidabo, de Cristina Clemente, prevista per a la vesprada del diumenge 7 de novembre.

La permanència d'un exposició sobre l'Alzheimer durant el període de celebració de les jornades a l'entrada del col·legi Fundació Ribera, la VI Gala de Balls de Saló programada per al dissabte 30 d'octubre, o una excursió guiada a través de la Ruta dels Molins, constituïxen la gran part de la resta d'activitats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.