Societat

A Silla la gent s'inquieta

L'aparició de la proposta de diari digital del punt (elpunt.cat/Silla) està tenint molt bona acollida, tant pels índexs de connexions com pels lectors que s'han interessat a donar-nos les seues opinions o informacions útils, algunes de les quals volem destacar en aquesta crònica. Per exemple, el lector que troba a faltar, en l'article sobre l'actuació urbanística en la plaça del Port, que no hàgem fet cap al·lusió a l'oblit que s'ha tingut de la vegetació en les obres de l'avinguda d'Alacant. En efecte, el tema no tingué cabuda en aquell article, perquè esperem publicar-ne un altre sobre el tema de la vegetació i la jardineria en general a tot el poble, ja que és un està rebent moltes crítiques.

Altres lectors han advertit que és una barbaritat que el casal del Port l'estiguen fent precisament tapant la perspectiva del carrer del Port, quan es podia haver fet a l'altra part del camí, que també és propietat municipal. Curiosament ha estat una fallera del Port la que més èmfasi ha posat en denunciar l'error, i a més ha afegit que «damunt el casal és molt xicotet».

Una altra lectora, arran de les al·lusions que s'han fet al tema del casal del Parc de l'Estació, ens ha enviat un relat, que estem mirant de publicar-li. L'argument és que el casal faller del parc pot ser víctima de la maledicció del fantasma de l'antiga baronessa propietària de l'hort, que fou expropiada en el seu moment, per a fer-hi el Parc; segons el relat, ella no volia que fora per a cap altre ús que el gaudi popular, i mai per a fer cap edifici privat, com es pretén ara.

Cal dir que tampoc és tan difícil trobar informadors, entre la gent que sap «coses», per exemple alguns funcionaris municipals, enutjats i preocupats per la situació municipal. Altra font informativa interessant són alguns moviments veïnals, alguns blogs i fins i tot algun cenacle.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Signat el conveni amb Enric Ruiz per construir el Centre Cultural d’Arquitectura

figueres
Societat

Lleida aprova la renovació urgent del contracte de jardineria

Lleida
Ciències

Mor el psiquiatre i jesuïta Jordi Font i Rodon, reconegut amb la Creu de Sant Jordi (2003)

Salellas defensa la proposta urbanística pel nou Campus de Salut

GIRONA
medi ambient

Més de 600.000 afectats a la Xina pel tifó Gaemi, que va deixar 5 morts a Taiwan

barcelona
Energia

Declaració d’Impacte Ambiental a tres parcs eòlics a l’Ebre

Batea
judicial

Amnistiat Adrián Sas, l’activista condemnat per agredir dos mossos en l’aniversari de l’1-O

barcelona
societat

Un centenar de persones assisteixen a l'acte de record de la Carla

girona
salut

Cirurgia robòtica pionera per treure un tumor del cap preservant els sentits

Barcelona