Monogràfics

ALCOVER (Alt Camp)

Fira de Bandolers

La vila, ocupada

Els bandolers, inspirats en aquells que als segles XVI i XVII van convertir Alcover en el centre de les seves activitats, tornen a la vila per esdevenir amos i senyors de la fira. La mostra ha sumat a l'exposició comercial i als actes tradicionals moltíssimes activitats que giren entorn del bandolerisme, una aposta que ha fet guanyar adeptes. Enguany, a més dels enfrontaments entre Morells i Voltors, es podrà assistir a la representació teatralitzada de l'elecció del Consell de la Vila i a la reconstrucció històrica del llibre de visites a les aigües del Francolí, que oferirà el Grup de Teatre La Resclosa. Tampoc hi faltaran les aparicions de bandolers al bell mig del mercat d'oficis, els contacontes o el tast de bandolers. D'altra banda, el programa inclou la XIX Trobada de Gegants, la cursa d'ornis i els actes a l'ermita del Remei: ofrena floral, missa i benedicció de coques.

Fins al dia 18

Tancada la fira el dia 10, les activitats festives continuaran i enllaçaran amb la festa major, que s'encetarà el dia 15. Del programa destaquen els actes tradicionals, el concert d'Hombres G o l'espectacle Brots de Toni Albà.

Del 8 al 10 d'octubre. Al nucli antic.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.