Societat

Gandia celebra la seua Fira i Festes 2010 dedicada a l'Any Borja

La ciutat espera la visita de més de 100.000 persones al llarg dels quatre dies de Fira i Festes.

Gandia es troba ja immersa en la Fira i Festes en honor al seu patró Sant Francesc de Borja, en l'any de l'aniversari del seu naixement. L'edició de la Fira d'enguany va arrancar ahir de matí amb l'eixida de les sis bandes del Tio de la Porra des de la Plaça Major. Aquest passacarrer va ser previ a la inauguració del Mercat dels Borja, que dedica enguany un apartat molt especial a la família gandiana més universal. La nit va estar dedicada als joves amb el concert de Nach. D'altra banda, l'espai cultural del Teatre Serrano va oferir l'espectacle de ballet flamenc Lluvia, de la ballarina Eva Yerbabuena, guanyadora de dos Premis Max.

Per a la segona jornada de la Fira i Festes, hui divendres, Gandia repetirà el model del primer dia: teatre de carrer per a tots els públics amb les representacions del Festival de les Arts al Carrer (FesArCa) i una nova oportunitat per veure a la Família Borja pels voltants del Palau Ducal. Més tard, a partir de les 22.30 hores, espectacle de ballet flamenc a càrrec d'Eva Yerbabuena al Teatre Serrano en la seua segons i última representació. I per als més majors, a la plaça Major de l'Ajuntament, actuació de José Manuel Soto a les 20 hores. Ja per la nit, la música adquirirà protagonisme amb tres plats forts: rock amb humor a càrrec de Los Petersellers a partir de les 23 hores Al Jardí de la Casa de Cultura Marqués de González de Quirós, dos concerts de pop-rock indie de dos grups de moda al panorama musical, Polock i Love of lesbian, a les 00.30 hores, el Parc de la Festa. Per últim, la festa la tancarà al mateix parc Ausiàs March la revetlla a càrrec de l'orquestra La Superdiscomòbil.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
BANYOLES

Impulsen un manifest perquè el Monestir de Sant Esteve passi a ser de la ciutat

BANYOLES
sanitat

L’OMS declara el mpox emergència internacional de salut pública

barcelona
meteorologia

Protecció Civil manté l’alerta per pluges, que poden ser localment intenses

Barcelona
CASSÀ DE LA SELVA

El dia més plujós des del temporal Glòria

CASSÀ DE LA SELVA

Més de 150 visualitzacions en els continguts de la nova app “Platges i litoral”

palafrugell
successos

Detingut a Lleida per l’estafa de l’estampeta

Lleida
medi ambient

La tempesta tropical Ernesto provoca fortes pluges a Puerto Rico

barcelona
política

Eduard Rivas s’acomiada de l’alcaldia d’Esparreguera

Esparreguera
PALAMÓS / CASSÀ DE LA SELVA

Naturalistes de Girona presenta al·legacions a diversos projectes de la demarcació

CASSÀ DE LA SELVA / PALAMÓS