Societat

ALCOVER

La Fira de Bandolers amb més teatre

Aquest any destaca el fet que hi prendran part més actors voluntaris alcoverencs, fins a una seixantena

La Fira de Bandolers, la vuitena edició de la qual tindrà lloc aquest cap de setmana a Alcover, aposta més fort que mai per la teatralització. Una de les propostes estel·lars és l'escenificació de l'elecció del Consell de la Vila per insaculació, que es farà divendres (20.30 h) a la plaça Vela i que reunirà molts de la seixantena d'alcoverencs –l'any que més n'hi participen– que aquest any es convertiran en actors dels diferents espectacles.

Els organitzadors també han anunciat l'increment de la participació en la mostra d'oficis i productes gastronòmics i confien rebre tants visitants que han ampliat la zona d'aparcament amb uns terrenys de dues hectàrees que tenen capacitat per a més de dos-cents vehicles. La programació s'ha fet amb un pressupost de 60.000 euros, i per a l'alcalde d'Alcover, Anton Ferré, ha estat “molt important poder destinar el mateix pressupost o, fins i tot, incrementar-lo amb relació a l'any passat, tot i el moment de crisi econòmica”. El batlle va insistir en la rellevància d'una fira que “evoca els enfrontaments entre les nissagues dels Morells i els Voltors, quan al segle XVII el poble era escenari de trifulgues de bandolers, en un punt estratègic de les muntanyes de Prades”. La fira, a més d'espectacles familiars, també inclou actes lúdics com ara el concert que el grup La Banda Nocturna protagonitzarà dissabte, a la una de la matinada, al pavelló, i que tancarà la festa d'aquest any.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.