Societat

Es presenta la Fira de Cocentaina 2010

L'objectiu d'enguany és el d'atraure nous sectors i nous públics

La fira s'inaugurarà el dia 30

El Centre Cultural El Teular de Cocentaina ha acollit la presentació de la Fira de Tots Sants de 2010, així com del cartell del certamen elaborat pel murcià Rubén Lucas.

La fira compleix arriba a la 664ª edició en què hi haurà exposicions culturals, comercials i de maquinària. També hi haurà les atraccions pròpies de fira, el mercat medieval i altres activitats lúdiques i esportives. A més, enguany s'estrena la primera fira del llibre o s'amplia d'oci nocturn.

El regidor de Fira de Cocentaina, Marcos Castelló, ha comentat que l'objectiu de l'organització és «atraure a nous sectors i nous públics» per a la qual cosa s'han ampliat les activitats paral·leles a l'exposició comercial.

A falta de conèixer amb exactitud el nombre d'expositors d'enguany, l'Ajuntament espera poder mantindre la participació d'altres edicions. De fet, només la celebració de la fira del llibre suposa la incorporació de més de 30 nous expositors.

L'edició de 2010 s'inaugurarà oficialment el 30 d'octubre a les 10.30 hores, amb la lectura del Privilegi per part del músic contestà de 90 anys, Antonio Ferrándiz.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.