Societat

alcover

La Fira de Bandolers més participativa

Més de dos-cents actors han pres part en les diferents representacions

La vuitena Fira de Bandolers abaixarà el teló avui i haurà estat una de les edicions més participatives: més de dos-cents actors, dels quals 60 són alcoverencs. Aquest també ha estat l'any en què hi ha hagut la presència més nombrosa d'artesans i de productes de la terra, amb nous espais que han aportar valor afegit a la fira, i l'aparcament habilitat especialment enguany ha aconseguit absorbir amb èxit els milers de visitants que han passat per la mostra, convertida ja en una de les més consolidades del Camp de Tarragona.

Aquesta vegada han destacat amb força rellevància espectacles com el de divendres a la nit, la representació teatralitzada de l'elecció del consell de la vila per insaculació. La Bandolerada ha aconseguit aplegar, una vegada més, grans i petits, i tot el poble ha retrocedit per uns dies al segle XVII, quan les nissagues dels Voltors i els Morells eren protagonistes de serioses trifulgues. Avui (20.30 h) la fira acabarà amb la reconstrucció històrica del llibre de visites a les aigües del Francolí.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.