Societat

valls

El concurs de fotos del mercat ja té guanyadors

Marc Trilla és el guanyador del concurs de fotografia El mercat de Valls, un dels actes amb què es commemoren els 800 anys d'història del mercat. Els tarragonins Asun Montero i Jordi Bru també han estat premiats. Tots rebran el premi el dia 15.

a.e.

valls

Vetllada de luxe a Nits de Clàssics

A.E.

Les Nits de Clàssics de Valls, que organitzen els Amics de la Música, van tenir dijous una inauguració de luxe, amb l'Orquestra Camera Musicae i el pianista Salvatore Spanò, que va fer una excel·lent interpretació del conegut Concert per a piano, núm. 21, de Mozart.

a. estallo

alcover

La cooperativa ven agricultura ecològica

EFE

La Cooperativa d'Alcover ha inaugurat una botiga d'agricultura ecològica amb l'objectiu “d'apropar el producte del soci al consumidor final, sense intermediaris”, segons explicava el seu president, Roger Palau. La botiga està situada en un local de 150 m² al centre del municipi i s'hi podran adquirir, entre altres productes, verdures, oli i fruita seca.

efe

economia

Marc Armengol, president de l'associació d'hostaleria

Marc Armengol substitueix Josep Martí en la presidència de l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria (AEH) de la demarcació de Tarragona. El relleu es va produir en el decurs de la darrera junta de l'associació, en què el nou president va assenyalar com un dels principals reptes la defensa dels interessos turístics. Marc Armengol, que ha estat vicepresident de l'associació en el mandat de Martí, és la tercera generació d'una família d'hotelers i actualment és director general de Roc Blanc Hotels, del grup familiar.

I.M.