Monogràfics

EL MORELL (Tarragonès)

16a Exposició de bolets

250 espècies

Una vintena de persones han buscat bolets a les muntanyes de Prades, al Pirineu de Lleida, a Terol i també, per primera vegada, al Pirineu de Girona, per aconseguir les més de 250 espècies que es mostraran a l'exposició de bolets del Morell. Segons Josep Lluís Moreno, un dels organitzadors de la mostra, «tot i que enguany el temps ha acompanyat, perquè ha plogut a l'estiu, també ha fet molta calor i els bolets han trigat a sortir. Ara n'esperem l'eclosió definitiva».

Com en els anys anteriors, l'exposició micològica es complementarà, el diumenge al migdia, amb una degustació de plats elaborats amb bolets (barrejat de bolets, paté, consomé, xampinyons a la planxa...) i la venda de diverses varietats.

16 i 17 d'octubre. Sala d'actes de l'ajuntament. Dissabte, de les 16 a les 21 h i diumenge de les 10 a les 20.30 h. Diumenge a les 12 h, degustació de plats elaborats amb bolets.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.