La sardana

L'HOSPITALET DE LLOBREGAT (Barcelonès)

XXXVI Aplec de la Sardana

Sardanes i puntaires

Cap de setmana sardanista a l'Hospitalet de Llobregat. Un concert de música per a cobla que oferirà dissabte la cobla Flama de Farners serà el gran preludi d'un aplec que l'endemà al matí reunirà la Jovenívola de Sabadell i novament la Flama de Farners, a les quals s'afegirà la Marinada a la tarda. Torroella 1884, de Jordi Molina, obrirà la sessió del matí i T'enyorem, de M.S. Puigferrer, la de la tarda. El tarannà del poble, d'Enric Ortí, serà la sardana de conjunt. Al matí hi haurà també la trobada de puntaires i el concurs de colles, i havent dinat podreu disfrutar d'un cafè concert acompanyats de la Flama de Farners. Hi haurà servei de bar i lavabos durant tot el dia i en cas de mal temps l'aplec es traslladarà, en principi, als porxos de la Farga.

23 i 24 d'octubre. 23 d'octubre, a la sala Barradas, a les 7 de la tarda, concert. 24 d'octubre, a la plaça de l'Ajuntament, a les 11 del matí i a 2/4 de 5 de la tarda, aplec.

CONCERT DE MÚSICA PER A COBLA

Primera part
Recordant Vic, de J. Serra.
Volerany, de M.S. Puigferrer.
Bavardages, de Joan Moratà.
Deliri d'estiu, de P. Chamorro.
Violetes, de Jesús Ventura.
Alt Empordà, de R. Viladesau.
Segona part
La merle blanche, d'E. Demaie.
Cançó d'amor a la llibertat, de Francesc Cassú.
Fantasies del Ges, de Pitu Chamorro.
Xaloc, de Jordi Molina.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.