Societat

El creuer dels Borja desenvolupa activitats culturals a Roma

L'ambaixador d'Espanya a Roma advoca perquè continue la col·laboració entre Gandia i l'ambaixada espanyola més enllà del Vé Centenari

Gandia ha mostrat a Roma l'esplendor de la Visitatio Sepulchri. Una peça musical, que narra la mort i la resurrecció de Crist i que Francesc de Borja va compondre l'any 1550. En aquesta ocasió ha estat representada per primera vegada a la capital italiana per l'Orfeó Borja.

Minuts abans de la representació, l'ambaixador d'Espanya a Roma ha visitat els integrants de l'Orfeó Borja en companyia de l'Alcalde, José Manuel Orengo, a qui va comentar que l'ambaixada espanyola a Itàlia ampliarà la seua col·laboració amb Gandia perquè la Visitatio Sepulchri puga representar-se a Roma cada 28 d'octubre, data del naixement del Sant Duc.

Posteriorment a aquesta representació, Gandia va estrenar al Palau de la Cancelleria l'obra musical El Cant del Duc, que el musicòleg Carles Santos ha escrit amb motiu del Vé Centenari i que narra els moments més destacats de la vida de sant Francesc de Borja.

Roma també acull este mes d'octubre una exposició de fotografies del fotògraf gandià Maurici Arbona sobre la Visitatio Sepulchri a l'Oficina Espanyola de Turisme, a la plaça d'Espanya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.