Monogràfics

DELTEBRE (Baix Ebre)

Ebre Gourmet

Noves propostes

Potenciar el vessant turístic de la fira, fomentar les relacions entre les empreses ebrenques, apostar pels professionals i oferir moltes activitats. Aquests són els objectius amb què han treballat els organitzadors d'Ebre Gourmet, unes idees que s'han concretat en noves propostes de la Fira Gastronòmica de les Terres de l'Ebre.

“Gastronomia i turisme han d'anar de la mà”, deia Susana Gómez, regidora de Turisme de l'Ajuntament de Deltebre, en la presentació de la mostra. Per això, Ebre Gourmet oferirà paquets turístics que inclouen l'allotjament, la visita a la fira i al territori: es proposa la navegació fluvial, visitar les Salines de la Trinitat o les plataformes de producció de mol·lusc del Fangar. De cara als productors també s'ha preparat un espai Workshop, on puguin establir contactes i una jornada de treball, el dia 25. D'altra banda, a més dels 32 expositors, es trobaran productes de qualitat a l'Agrobotiga, que es posa a disposició dels productors que no tenen estand. Un servei de ludoteca, tallers de cuina per als més petits, tastos, degustacions i demostracions de cuina en directe, són altres atractius de la fira.

Del 23 al 25 d'octubre. Centre Cívic i Cultural de Deltebre. D'11 a 22 h. Degustació: 5 euros.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.