Societat

Torrent celebra la huitena trobada d'associacions ciutadanes

Grups, entitats i associacions mostren la seua realitat al primer pis del mercat municipal

Les associacions ciutadanes d'aquesta localitat de la comarca de l'Horta, fan pinya per a celebrar la huitena edició de la Trobada d'Associacions al primer pis del mercat municipal.

Es tracta d'una iniciativa promoguda per la Federació d'Associacions Ciutadanes en col·laboració amb la municipalitat torrentina i la conselleria d'Educació.

Fins diumenge 24 d'octubre, aquest indret municipal esdevé una autèntica mostra del que realitzen aquestes organitzacions ciutadanes torrentines, a base de paradetes, demostracions i tallers en directe.

Organitzats i silenciats

Pere Rossell

Als actuals administradors de la vida associativa torrentina, els hi agrada mostrar-se i oferir tot allò que fan, al conjunt de la ciutadania. El que passa és que als responsables polítics de Torrent, no els acaba de fer gràcia que el moviment associatiu camine despendolat, no fos que realitzen alguna reivindicació que resulte inconvenient.

La mostra, la tenim en aquesta trobada, que ha estat oberta i que clourà l'alcaldessa diumenge 24 d'octubre. Mentre les associacions estiguen organitzades i recloses a la primera planta del mercat, perfecte; però si comencen a fer reivindicacions sobre l'escoleta número 10, el soterrament de les vies del metro o coses semblants... malament rai.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.