Societat

Comencen les falles a Silla sense solucionar el problema de la sala multifuncional

Novembre marcarà, en la pràctica l'inici, de la campanya fallera de 2011, amb actes de les dos comissions més nombroses, amb la proclamació de la falla del Poble i una festa de Tots Sants, de la falla Port. A continuació, el 5 de novembre, amb la Nit del Món Faller, es podrà dir que s'haurà encès, definitivament, la metxa.

La festa serà, a partir de llavors, un continu: proclamacions, exaltacions, sopars. Les sis comissions de la ciutat començaran la seua peculiar competició, a veure qui guanya. Un poc com passa al futbol, les falles de Silla tenen dos comissions, Poble i Port, que podríem comparar amb el Barça i el Madrid. Després segueixen les altres falles, Reis Catòlics, Mercat i Sant Roc, i la falla revelació, que serà la del Molí de Magalló.

Malgrat que les dates són fixes i inevitables, l'ajuntament que presideix Baixauli no ha arribat a temps, en les tres convocatòries passades, de solucionar el gran problema que té Silla, que és la falta d'un local gran i en condicions per a aquests esdeveniments.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.