Societat

La Nit de les fogueretes d'Agullent ha estat declarada festa d'interés turístic del País Valencià

La Nit de les Fogueretes ha estat declarada per la Generalitat com a Festa d'Interés Local del País Valencià. La singularitat de la Nit de els Fogueretes, el seu evident valor etnològic, històric, cultural i artístic són els que l'Ajuntament de la Vila d'Agullent, va fer valdre davant la Conselleria de Turisme per a sol·licitar la declaració de Festa d'Interés Local. Una petició que va ser aprovada formalment per unanimitat al plenari de juliol, i que el Consell ha resolt favorablement durant aquest mes d'octubre.

Es tracta d'una de les festes més arrelades històricament i amb major singularitat del conjunt d'activitats festives del poble, i és per això que l'equip de govern té la voluntat de protegir, potenciar, difondre i posar en valor l'esmentada festa.

Paral·lelament al reconeixement oficial de la festa, l'Ajuntament també s'està tramitant la declaració d'Agullent com a Municipi Turístic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.