Societat

miami platja (mont-roig del camp)

Jornada de portes obertes al nou tanatori

Durant tot el cap de setmana els veïns de Miami Platja podran visitar les instal·lacions del nou tanatori, que s'ha construït just al costat del cementiri. La inauguració del recinte es fa coincidint amb la festivitat de Tots Sants, quan el cementiri registra més afluència de públic. El nou tanatori té una superfície de 135 m² i una sala d'espera, dues sales de vetlla, una de preparació, banys i magatzem. L'obra ha tingut una inversió global de 76.000 euros i és el segon tanatori del municipi, ja que fa dos anys es va estrenar el del nucli de Mont-roig del Camp.

D'altra banda, el consistori també té projectada l'adequació de l'accés al tanatori, un entorn que comparteix amb el cementiri però també amb el camp de tir i la deixalleria municipal. Durant aquests dies els veïns podran també informa-se de com es farà l'obra, ja que el projecte estarà exposat a la sala d'espera. Les obres, que consistiran en la pavimentació de la zona, la dotació d'enllumenat públic, la creació de jardineres i la construcció de dues zones d'aparcament, tenen un cost de 405.471 euros.

Els cementiris estaran oberts de les 08.00 h a les 19.00 h.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.