Societat

Gandia homenatja l'actor, escriptor i advocat Gonçal Castelló

Hi ha vides que no caben en un llibre, com la del valencià Gonçal Castelló i Gómez Trevijano (1912-2003), actor i testimoni de destacats esdeveniments polítics de bona part del segle xx.

Es presenten ara les seues memòries, Final de viatge. Memòries d'un gandià: amics, coneguts i saludats, redactades majoritàriament al llarg de la dècada dels 90 però inèdites fins a l'actualitat, i en el context d'una jornada-homenatge a l'escriptor i advocat gandià. El llibre ha estat editat pel Centre d'Estudis Alfons el Vell.

L'acte de presentació i la jornada es faran a la Casa de Cultura de la seua ciutat natal, Gandia, el proper 13 de novembre de 2010, i està organitzat i patrocinat pel CEIC-Alfons el Vell. Comptarà amb la col·laboració del Centre Internacional de Gandia-Universitat de València, de la Càtedra Joan Fuster-Universitat de València, de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana, de l'Oficina de Promoció del Valencià de l'Ajuntament de Gandia, d'Acció Cultural del País Valencià, el Centre Ovidi Montllor d'Alcoi i de la Institució de les Lletres Catalanes.

En aquesta jornada, han anunciat la participació entre d'altres amics de Gonçal Castelló, com l'escriptora Isabel-Clara Simó, l'advocat Francesc Candela, el periodista i polític Francesc de Paula Burguera o el pintor Antoni Miró; a més d'experts en algunes qüestions o fets de les èpoques viscudes per l'escriptor i advocat gandià, com Francesc Pérez Moragón o Xavier Ferré.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
partits

Colau lliga el seu futur a l’articulació d’un gran front de les esquerres

barcelona
societat

Illa afirma que acollir els nouvinguts no posa en perill la identitat catalana

olot

Millores als patis, pavellons i patrimoni, l’escollit al pressupost participatiu de Castellar

CASTELLAR DEL VALLÈS

Un 8,3% més de visites al Tibidabo durant l’estiu amb l’obertura de Merlí

BARCELONA

Renfe recupera el servei a a l’R4 i l’R8 entre Martorell Central i Molins de Rei-Granollers Centre

CASTELLBISBAL
política

Demana a Illa una solució per a la saturació del servei d’urgències durant l’estiu

blanes
religió

L’alcalde Collboni recupera la missa de la Mercè

Barcelona

Un mapa que reclama canvis

Badalona
La monarquia
Lluís Simon

Lligat i ben lligat, part 2