Societat

Es fan públics els premis Carta Pobla de Torrent

Enguany distingeixen l'escultor Vicent Ortí, el físic Josep A. Sobrino, les Franciscanes, l'empresari Joan Francesc Martínez i l'atleta Miquel Àngel Villalba

La segona edició dels premis Carta Pobla de Torrent, ja disposen de nom i cognoms. El jurat ha donat a conèixer el resultat després de l'estudi de les propostes presentades per les associacions, entitats i agrupacions empresarials i esportives de la vila.

El lliurament dels premis d'aquesta edició es farà diumenge 28 de novembre a la Torre de Torrent, lloc en que els premiats rebran el guardó que els acredita com a importants de l'any.

En aquesta ocasió han estat guardonats l'escultor Vicent Ortí en la categoria d'Arts i Lletres; en la modalitat de Ciència, Tecnologia i Medi Ambient, ha estat distingit Josep Antoni Sobrino; el premi Societat i Concòrdia, recau en aquesta ocasió, en l'ordre religiosa de les Franciscanes, que enguany fan 125 anys de presència torrentina; el premi de Trajectòria Professional, ha estat atorgat a Joan Francesc Martínez i el premi Esportiu es lliurarà al fundador del Club d'Atletisme de Torrent, Miquel Àngel Villalba.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.