Societat

Oliva edita una guia municipal per a nouvinguts

L'Agència de Desenvolupament Local de l'ajuntament d'Oliva, amb la col·laboració del departament de Benestar Social, ha editat una nova guia municipal de recursos per a persones nouvingudes.

La guia es divideix en sis apartats: l'empadronament, la sanitat, l'educació, el benestar social, el servei d'atenció a l'immigrant i l'Agència de Desenvolupament Local.

En la secció d'empadronament es facilita l'accés a l'assistència sanitària i a l'escolarització dels xiquets en edat escolar. En la d'atenció sanitària, es detalla la informació sobre la targeta sanitària. En el tercer apartat, s'explica com sol·licitar informació al servei d'atenció a l'immigrant. I, per últim, es detalla quin suport aporta l'ADL d'Oliva i la Xarxa AMICS pel que fa a qualsevol tipus d'informació i orientació jurídica dels tràmits administratius bàsics, com ara permisos de treball i residència, reagrupament familiar, informació de tràmits a l'Oficina d'Estrangeria, assessorament en matèria d'associacionisme, formació per a l'integració, etc. D'altra banda, la guia també ha recopilat una sèrie de telèfons d'interés a nivell local, provincial i nacional.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.