Monogràfics

EL MORELL (Tarragonès)

Festa major

De festa, amb la ràdio al costat

Ràdio Morell celebra 25 anys aquest 2010 i ha organitzat tot un seguit d'actes per festejar l'aniversari rodó. I el poble ha correspost a la feina de tants anys convidant l'emissora a pronunciar el pregó de la festa major d'hivern, que tindrà lloc avui al vespre, després de la cercavila i de la pujada dels gegants al balcó de l'ajuntament. A més, els locutors de la ràdio s'encarregaran de punxar la música i amenitzar la Nit Jove de dissabte. El director de l'emissora, Eloi Calvet, explica: “Encara no tanquem els actes dels 25 anys, alguns s'hauran de suspendre, però intentarem tirar endavant les bones idees encara que sigui l'any vinent”.

D'entre els actes del programa també cal destacar la trobada gegantera del dia 14, de caràcter bianual, la nit jove del dia 12, amb Maitip's i Puerkospiz, el sopar de festa major i la música de les orquestres Cimarrón, Maravella i Hotel Cochambre, que el dia 15 oferirà el seu particular homenatge a Joaquin Sabina.

Fins al 15 de novembre.
www.morell.cat


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.