Festes populars i fires

SANT ANDREU DE LLAVANERES (Maresme)

12a Promoció de Productes Típics

De bons productes, bona cuina

Va néixer com un acte més de la festa major d'hivern però fa anys que té entitat pròpia. El cap de setmana anterior a Sant Andreu, Llavaneres s'omple d'activitats i de bona cuina amb la Promoció de Productes Típics. La coca de Llavaneres, les pomes farcides i la cuina del bolet en són les protagonistes. Des de l'any passat, la fira s'amplia a productors i artesans alimentaris del Maresme.

D'entre les propostes destaquen la fira Alimentabò, que inclourà la 1a Sortida de Botigues al Carrer (carrer de Munt i parc de Ca l'Alfaro), la degustació popular, les activitats infantils i l'exposició de bolets a la sala de plens, en la qual tothom pot col·laborar anant a buscar bolets al bosc. La fira anirà acompanyada de la mostra gastronòmica de productes típics (fins al dia 30) amb menús especials que serviran 14 restaurants locals.

20 i 21 de novembre. Al passeig de la Mare de Déu de Montserrat.

PER NO PERDRE'S-HO

Dissabte
Recollida popular de bolets; a les 16 h, identificació i classificació, a càrrec del micòleg Miquel Rovira. De 18 a 20 h, exposició.
Al passeig de la Mare de Déu de Montserrat i al parc de Ca l'Alfaro, de 17 a 20.30 h, Alimentabò, fira d'alimentació, de la tardor i el bolet.
Diumenge
A les 10 h, a la sala de plens, exposició de bolets.
De 10 a 14 h, Alimentabò.
A les 12 h, inauguració de la 12a Promoció de Productes Típics, parlaments i degustació popular a la plaça de la Vila.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.