Societat

L'ESPLUGA DE FRANCOLÍ

El consistori denuncia un oratori il·legal

L'Ajuntament de l'Espluga de Francolí ha posat en coneixement del delegat del govern a Tarragona l'incompliment de la normativa pel que fa a l'activitat que es desenvolupa de manera il·legal en uns baixos de la plaça d'en Canós, número 6. I també al propietari d'aquest magatzem, que el col·lectiu de musulmans del municipi utilitza com a lloc de culte, segons fonts pròximes “esporàdicament des de fa dos anys”. Segons l'alcalde, David Rovira, els portaveus de la comunitat musulmana a l'Espluga ja saben de la il·legalitat d'aquesta situació; “en l'informe tècnic que se'ls va lliurar s'especificava el tipus d'activitat que es podia dur a terme en aquest local i també la que no, i tot i amb això –lamenta Rovira– han continuat utilitzant-lo per a usos religiosos sense cap permís”.

Rovira ha volgut aclarir que al municipi, on estan empadronats un total de 144 àrabs, no hi ha cap oratori obert de professió musulmana i que per dur a terme aquest tipus d'activitat s'han de sol·licitar els permisos pertinents a l'Ajuntament, encarregat de tramitar una llicència específica per a usos religiosos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.