Societat

Detenen un home per l'assassinat de la seva parella desapareguda fa cinc anys

Les investigacions han pogut determinar que el marit va apallissar la seva dona, va cremar el cos i posteriorment va llençar les restes al riu Ripoll

La dona tenia 38 anys i va desaparèixer el febrer de 2005

La Policia Nacional ha detingut un home com a presumpte autor de l'assassinat de la seva parella sentimental, que va desaparèixer el febrer de 2005 a Vacarisses.

Les investigacions han pogut determinar que el marit va apallissar la seva dona, va cremar el cos i posteriorment va llençar les restes al riu Ripoll, als voltants de Sabadell.

La dona, Ana María Ramírez García, que llavors tenia 38 anys, va desaparèixer el febrer de 2005, i dos mesos després, el seu pare va denunciar la desaparició a la comissaria de Terrassa.

En la denúncia, el progenitor ja va alertar la Policia que el seu marit era una persona molt violenta i que existien antecedents anteriors per agressions.

Les investigacions han permès establir la responsabilitat del marit com a presumpte autor material de la desaparició i posterior mort de la dona amb la complicitat de quatre persones més.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.