Societat

barcelonès nord

Actes per rebutjar la violència contra les dones

Els municipis de la comarca convoquen actes per commemorar el dia contra la violència de gènere

Els municipis del Barcelonès Nord han convocat avui diversos actes amb motiu de la celebració del Dia Internacional contra la Violència envers les Dones. A Badalona, les dificultats econòmiques que té l'administració local han obligat a simplificar la celebració, que enguany consistirà en la lectura d'un manifest i en el lliurament del premi Trencant Invisibilitats, que ja arriba a la vuitena edició. L'acte, que començarà a les cinc de la tarda a la sala de plens de l'ajuntament, es completarà amb l'actuació del duet Solimel.

A Santa Coloma, el Consell de les Dones i l'Ajuntament han programat per primera vegada la formació d'una cadena humana que simbòlicament vol expressar el rebuig a la violència contra les dones i que està previst que comenci a les 18.30 h a l'illa central de la rambla de Sant Sebastià, a prop del carrer de la Marina. Pel que fa a Sant Adrià, ja fa dies que va començar el programa d'actes, que té el punt àlgid avui amb una fira d'estands (de 10 a 13.30 h) i una exhibició de capoeira (de 16 a 18 h) que es faran a la Font de la Mina. També hi ha prevista una gimcana i altres activitats adreçades als joves al poliesportiu Ricart (de 9.30 a 17 h). Els estudiants també guardaran cinc minuts de silenci per commemorar aquest dia. A la plaça de la Vila hi haurà estands informatius (de 10 a 13.30 h). A les dotze es llegirà un manifest, que també està previst llegir a Tiana (plaça de la Vila, 19 hores) i a Montgat (plaça de la Vila, 12 hores). A Montgat, a més, s'ha programat per demà divendres a l'Espai Jove (18.30 h) la pel·lícula Quiero ser como Beckham.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.