Societat

CiU afirma que la imputació de Delta 0 posa de manifest que Interior “va amagar informació”

Oriol Pujol demana al president Montilla que cessi Saura i Boada

Recorda que des de Convergència sempre s'ha manifestat que la comissió d'investigació era necessària “per saber què va passar”

El portaveu de CiU al Parlament, Oriol Pujol, ha afirmat que la imputació de Delta 0 per un suposat delicte d'homicidi imprudent per la mort de cinc bombers en l'incendi d'Horta de Sant Joan (Terra Alta) posa de manifest que el departament d'Interior “va amagar informació a la comissió d'investigació del Parlament”. Davant d'això, Pujol ha demanat al president de la Generalitat, José Montilla, “un primer i últim gest d'autoritat cessant el conseller d'Interior, Joan Saura, i el número 2 del Departament, Joan Boada, de la seves funcions”. “La imputació, que no vol dir culpabilitat, genera un dubte més que raonable sobre l'actuació del govern”, ha assenyalat el portaveu de CiU al Parlament.

Pujol ha recordat que des de CiU sempre s'ha manifestat que la comissió d'investigació era necessària “per saber què va passar, perquè fets com aquest, que va acabar amb la tràgica mort de cinc bombers i un bomber ferit molt greu, no es tornin a repetir mai més, i per oferir les màximes garanties de seguretat al cos de Bombers”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.