vall de camprodon

La Temporada Gastronòmica del Poltre aplega divuit restaurants

La tercera Temporada Gastronòmica del Poltre, organitzada per Cuines de la Vall de Camprodon, aplega divuit establiments de restauració que presenten les seves propostes culinàries a partir de dissabte vinent. Entre d'altres, hi ha els plats més clàssics com ara els cuinats a la brasa i estofats, les elaboracions en cru, els plats de la cuina al buit i els rostits amb salses que acaben de vestir aquesta carn de primera qualitat, ja que són animals que pasturen a les muntanyes de la vall de Camprodon. La carn de poltre, rica en vitamina E i amb poca grassa, és un dels plats més sol·licitats pels clients dels restaurants de la zona. Cuines de la Vall de Camprodon ha presentat un llibret amb els menús, els productes amb què treballa i la història de l'entitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
SOCIETAT

Dos-cents menors atesos en el programa d’addicció a les pantalles de la Diputació

Barcelona
SOCIETAT

Desocupats dos edificis de Badalona on hi vivien 21 persones

Badalona

El Baix Ter rep una subvenció d’1,16 milions per digitalitzar el cicle de l’aigua agrícola

TORROELLA DE MONTGRÍ

L’excedent d’energia solar municipal se cedirà a la ciutadania

El Prat de Llobregat
mobilitat

Adif inicia la fase de proves a les vies d’alta velocitat a l’estació de la Sagrera

barcelona
societat

Barcelona dota de 5G el front marítim coincidint amb la Copa Amèrica de Vela

barcelona
societat

Els joves catalans han de destinar més de la totalitat del sou a llogar un habitatge

barcelona
societat

Vuit entitats esportives de Mataró acolliran 40 joves amb risc d’exclusió

Mataró

Registren més de quatre animals de companyia en el cens municipal de Girona cada dia

GIRONA