Societat

Gran col·lapse al Prat per la vaga dels controladors

L'aturada provoca cues històriques davant dels mostradors d'informació

Abans que es tanqués tot l'espai aeri espanyol, les cancel·lacions ja afectaven les destinacions llatinoamericanes que feien escala a Madrid

Ni el volcà islandès que va paralitzar el tràfic aeri europeu, ni les aturades a França, ni les vagues de zel dels controladors espanyols havien causat unes cues tan llargues com les que s'estan veient aquest vespre a l'aeroport del Prat. La vaga sobtada dels controladors en protesta per la reforma de les seves condicions de treball, a les portes del pont de la Puríssima, està provocant cues de centenars de metres davant dels mostradors d'informació de Vueling, Spanair o Iberia, entre d'altres.

Davant la possibilitat de la pèrdua dels cinc dies de vacances del pont de la Puríssima, molts passatgers estan intentant canviar els bitllets per intentar volar aquest dissabte. Tot i els canvis, les companyies no poden garantir que els controladors abandonin l'aturada.

Abans que es tanqués tot l'espai aeri espanyol, les cancel·lacions al Prat ja han afectat les destinacions llatinoamericanes perquè havien de fer escala a Madrid i el cel de la capital espanyola ja era intransitable.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.