Societat

XIX nit del comerç i turisme de reus

Barberà i Tolo Pons, premiats en la Nit del Comerç i del Turisme de Reus

La Unió de Botiguers de Reus va guardonar els dos presidents de l'entitat entre el 1994 i el 2010, Dídac Rodríguez i Pere Margalef

El patronat de turisme de Reus, la Unió de Botiguers i la DOP Siurana van reunir ahir els representants locals dels respectius sectors professionals en la XIX Nit del Comerç i Turisme de Reus. La vetllada va tenir lloc a l'hotel NH Ciutat de Reus i va ser el marc per al lliurament dels premis anuals de les tres entitats.

Tomàs Barberà va rebre la U a la trajectòria històrica que atorga la Unió de Botiguers. La resta de les distincions van ser per a Ferreteria Martí, a la innovació, i per a la modista Rosa Clarà, a l'accessibilitat.

En el decurs de la gala, els botiguers de Reus van guardonar els presidents de la seva entitat entre el 1994 i el 2010. Així, Dídac Rodríguez i Pere Margalef van rebre els premis a la trajectòria personal.

El patronat de turisme va reconèixer amb el Premi de Turisme 2010 Tolo Pons, pel paper com a prescriptor del Gaudí Centre i l'hotel Estival Park, com a iniciativa turística per les inversions fetes en els seus establiments.

El consell regulador de la DOP Siurana va lliurar la distinció a la qualitat de l'oli de la denominació a les cooperatives agrícoles de Cambrils i de Riudecanyes, i a Olis Solé SL, la distinció a la tasca en la valoració organolèptica de la qualitat d'olis al panell de tast d'olis verges de
Catalunya.

Els premis a la promoció de l'oli als mercats alemany i japonès va ser per a Thomas Lommel i Makoto Kanda, president de Trader Ai Co LTD.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
BANYOLES

Impulsen un manifest perquè el Monestir de Sant Esteve passi a ser de la ciutat

BANYOLES
sanitat

L’OMS declara l'mpox emergència internacional de salut pública

barcelona
meteorologia

Protecció Civil manté l’alerta per pluges, que poden ser localment intenses

Barcelona
CASSÀ DE LA SELVA

Inundacions en el dia més plujós des del temporal Glòria

CASSÀ DE LA SELVA

Més de 150 visualitzacions en els continguts de la nova app “Platges i litoral”

palafrugell
successos

Detingut a Lleida per l’estafa de l’estampeta

Lleida
medi ambient

La tempesta tropical Ernesto provoca fortes pluges a Puerto Rico

barcelona
política

Eduard Rivas s’acomiada de l’alcaldia d’Esparreguera

Esparreguera
PALAMÓS / CASSÀ DE LA SELVA

Naturalistes de Girona presenta al·legacions a diversos projectes de la demarcació

CASSÀ DE LA SELVA / PALAMÓS