Societat

XIX nit del comerç i turisme de reus

Barberà i Tolo Pons, premiats en la Nit del Comerç i del Turisme de Reus

La Unió de Botiguers de Reus va guardonar els dos presidents de l'entitat entre el 1994 i el 2010, Dídac Rodríguez i Pere Margalef

El patronat de turisme de Reus, la Unió de Botiguers i la DOP Siurana van reunir ahir els representants locals dels respectius sectors professionals en la XIX Nit del Comerç i Turisme de Reus. La vetllada va tenir lloc a l'hotel NH Ciutat de Reus i va ser el marc per al lliurament dels premis anuals de les tres entitats.

Tomàs Barberà va rebre la U a la trajectòria històrica que atorga la Unió de Botiguers. La resta de les distincions van ser per a Ferreteria Martí, a la innovació, i per a la modista Rosa Clarà, a l'accessibilitat.

En el decurs de la gala, els botiguers de Reus van guardonar els presidents de la seva entitat entre el 1994 i el 2010. Així, Dídac Rodríguez i Pere Margalef van rebre els premis a la trajectòria personal.

El patronat de turisme va reconèixer amb el Premi de Turisme 2010 Tolo Pons, pel paper com a prescriptor del Gaudí Centre i l'hotel Estival Park, com a iniciativa turística per les inversions fetes en els seus establiments.

El consell regulador de la DOP Siurana va lliurar la distinció a la qualitat de l'oli de la denominació a les cooperatives agrícoles de Cambrils i de Riudecanyes, i a Olis Solé SL, la distinció a la tasca en la valoració organolèptica de la qualitat d'olis al panell de tast d'olis verges de
Catalunya.

Els premis a la promoció de l'oli als mercats alemany i japonès va ser per a Thomas Lommel i Makoto Kanda, president de Trader Ai Co LTD.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.