Societat

Es presenta aquest Nadal a Bellreguard una associació de balls de saló

L'Associació Units pel Ball de Bellreguard, té prevista la seua presentació oficial el proper diumenge, dia 26 de desembre, a partir de les 20 hores al Saló d'Actes de la Casa de la Cultura.

Per a l'ocasió, han organitzat un Festival de Ball, l'entrada del qual és totalment gratuïta, i on es podrà gaudir de diferents actuacions de diversos estils de ball com és el cas de la salsa, balls de saló, flamenco, hip hop i musicals Chicago i Dirty Dancing. L'Associació proposa així una vesprada entretinguda i apropiada per a tots els públics.

A més a més, durant l'espectacle s'informarà als assistents de les activitats que oferirà l'Associació. També ofereix la seua seu que ja es troba oberta al públic a la Ronda Mestre Evaristo Morant nº5. Allí s'informa sobre els cursos que van a començar en gener: Balls de Saló, Salsa, Flamenc, Hip-hop, Dansa del ventre i Ballet, entre d'altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.