Societat

Alaquàs rep el Nadal amb un gran concert coral

L'Auditori Nou d'Alaquàs ha acollit el tradicional Concert de Nadal. Enguany ha comptat amb la participació de l'Escolania de la Mare de Déu de l'Olivar, la Nova Coral de la UMA i el Orfeó Polifònic

L'auditori Nou d'Alaquàs, ha estat el marc en que s'ha celebrat el concert de Nadal en que han participat les diverses formacions corals d ela vila i que ha significat el tret de sortida de les festes nadalenques en aquesta localitat de la comarca de l'Horta.

L'Escolania de la Mare de Déu de l'Olivar, sota la direcció de Vicent Tàrrega-Martí, ha estat una de les participants i està formada per xiquets i xiquetes vinculats a l'església de la Mare de Déu de l'Olivar. Des de l'any 2002, ha oferit diversos concerts i recitals no sols a Alaquàs sinó també a altres poblacions valencianes.

El cor Nova Coral de la UMA també ha configurat aquesta gran coral de Nadal. Una formació que naix en novembre del 2008, baix la direcció de Fernando Taberner Muñoz, per a donar resposta a la inquietud de moltes persones interessades en fer música des del cant i a altres vinculades a l'Escola de Música de la Unió Musical d'Alaquàs.

L'Orfeó Polifònic d'Alaquàs ha acceptat igualment formar part d'aquesta nova coral resultant de la suma de les altres dues. Es tracta d'un orfeó que fou fundat en 1966 per l'actual director, Cayetano Taberner Andrés, animat per un grup de joves d'Alaquàs, entusiastes de la música coral i il·lusionats amb la formació polifònica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Els Bombers treballen amb 36 dotacions en un incendi forestal a Cabacés

CABACÉS

Vaga indefinida dels treballadors de recollida de brossa al Baix Ebre i Montsià

TORTOSA

Fil a l’agulla per fer la segona residència pública per a gent gran

SANT CUGAT DEL VALLÈS
espai

Acaba amb èxit el primer passeig espacial privat de la història

barcelona
MEDI AMBIENT

Tret de sortida per un turisme sostenible de sol i platja al delta del Llobregat

El Prat de Llobregat
medi ambient

Banyoles proposa una ruta en bicicleta pels barris

Banyoles

Finalitzen les obres d’arranjament del local social de Montilivi

girona

Mor un boletaire de 82 a la Vall d’Hebron que havien rescatat d’un forat a Saldes

BARCELONA

La residència Riudeperes de Calldetenes es reformarà totalment el 2025

CALLDETENES