Societat

Xàbia rep els primers habitatges protegits

El solar on s'ha construït aquesta primera promoció amb 36 cases de protecció pública ha estat cedit per l'Ajuntament amb l'objectiu d'afavorir l'accés dels ciutadans a un habitatge digne

La felicitat ha tocat a la porta de diverses famílies de Xàbia. I és que ha tingut lloc el lliurament dels primers habitatges protegits construïts en el municipi. Un acte en el qual l'alcalde de Xàbia, Eduardo Monfort, i la directora general d'Habitatge i Projectes Urbans, María Jesús Rodríguez, han oficialitzat el lliurament de claus de 21 de les 36 cases edificades per l'Institut Valencià d'Habitatge (IVVSA) en una parcel·la municipal contigua a la Via Augusta.

L'alcalde de Xàbia, Eduardo Monfort, ha manifestat la seua satisfacció perquè aquest projecte s'haja convertit en una realitat i sobretot, “per oferir a ciutadans de Xàbia la possibilitat de poder accedir a un habitatge digne i a un preu assequible”.

En aquest sentit, el primer edil també ha agraït el treball realitzat per anteriors equips de govern, dirigits per Juan Moragues i Enrique Bas, en l'inici de la tramitació d'aquest projecte.

Per la seua banda, la directora general d'Habitatge i Projectes Urbans, Mª Jesús Rodríguez, ha anunciat que “la Generalitat inverteix 6,7 milions d'euros en matèria d'habitatge a Xàbia en l'actual legislatura, gràcies a les dues promocions d'habitatge protegit, a càrrec de l'Institut Valencià d'Habitatge, i la concessió de 200 ajudes concedides per la Generalitat per a facilitar l'accés o la rehabilitació d'habitatge els ciutadans d'aquesta localitat alacantina”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.