Societat

Calafell, Barcelona i Girona reparteixen cinquens

El número 75.869, venut a Calafell, ha estat el primer número en sortir de la rifa de Nadal i deu minuts després, ha sortit el 73.684, repartit a Barcelona i Girona

Pontevedra, Valladolid, Madrid, Lorca i Aldaia també s'han beneficiat dels dos premis sortits fins ara

El tercer cinquè premi ha estat per al 77.992, que atorga 250 euros per euro jugat

El primer número en sortir ha arribat quan passaven dos minuts de dos quarts de deu del matí. Ha estat el 75.869, un cinquè premi que repartirà 250 euros per cada euro jugat, és a dir, 5.000 euros per dècim.

S'ha venut a l'administració número 3 de Calafell. També a Ribadumia, a Pontevedra, i a Íscar, Valladolid.

Quan passava un minut de tres quarts de deu del matí, ha sortit un altre cinquè. El 73.684, que s'ha venut a l'administració número 21 de Barcelona, al carrer Aribau; a l'administració número 5 de Girona; i també a Arzua, Madrid, Lorca i Aldaia.

Segons ha explicat la propietària de l'administració barcelonina, aquesta sèrie s'ha venut per finestreta, de manera que ha quedat molt repartit entre els veïns de la zona.

A les deu i deu minuts del matí ha sortit el tercer cinquè premi: el 77.992. Vila-real, Castelló, Múrcia, Valladolid, Alcalá de Henares, Astúries i Biscaia.

Per la seva part, Palma de Mallorca ha repartit íntegrament el 69.069, el quart cinquè premi en sortir. I Madrid, el 34.141.

El següent cinquè premi ha estat el 15.548, repartit entre Barcelona (administració del carrer Pelai), Sort, Benidorm, Huelva, Madrid, Màlaga, Cartagena, Còrdova, El Vendrell i Manises.

A les dotze del migdia, els nens de San Ildefonso han cantat un altre cinquè premi. El 06.075, que ha repartit una sèrie a Sant Andreu de la Barca, 44 sèries a la Zona Franca de Barcelona, a Tarragona i a Saragossa.

L'últim cinquè premi de la rifa de Nadal ha sortit a les 12.23 hores. És el 78.953 i s'ha venut íntegrament a Gijón.

De mitjana, cada català s'ha gastat 67,23 euros en la grossa de Nadal. Per demarcacions, la que més ha gastat per habitant és Lleida, amb 171,27 euros; seguida de Barcelona, amb 64,40; Girona, amb 49,23 euros i Tarragona, amb 46,78 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.