Societat
El brou de Núria de Gispert
La recepta: Ingredients: Gra: no n'hi posa. Carns: una carcassa de gall dindi, mig pollastre, vuit ales de pollastre, os de vedella i os de pernil. Verdures: porro, api i pastanaga, entre d'altres. Pasta: galets de Nadal. Elaboració: Primer s'hi posen les carns i, quan arrenca el bull, s'escuma el brou i s'hi afegeixen les verdures. La cocció són tres hores i una quarta hora de repòs.
Consell: farem bullir a part els galets en aigua normal i un vas i mig del brou, i els afegim a l'escudella. Ho servim amb unes pilotilles molt petites i ou dur ratllat.
cuinera: Núria de Gispert (Presidenta del Parlament)
Notícies relacionades
Escriure un comentari
Identificar-me.
Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar.
Vull ser usuari verificat.
Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.