Societat

El brou de Núria de Gispert

La recepta: Ingredients: Gra: no n'hi posa. Carns: una carcassa de gall dindi, mig pollastre, vuit ales de pollastre, os de vedella i os de pernil. Verdures: porro, api i pastanaga, entre d'altres. Pasta: galets de Nadal. Elaboració: Primer s'hi posen les carns i, quan arrenca el bull, s'escuma el brou i s'hi afegeixen les verdures. La cocció són tres hores i una quarta hora de repòs.

Consell: farem bullir a part els galets en aigua normal i un vas i mig del brou, i els afegim a l'escudella. Ho servim amb unes pilotilles molt petites i ou dur ratllat.

cuinera: Núria de Gispert (Presidenta del Parlament)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
turisme

Els hotels catalans van registrar 8,2 milions de pernoctacions aquest juliol

Barcelona
Infraestructures i serveis

Puente assegura que les obres de la Sagrera ja han assolit el 72% d’execució

Barcelona
Societat

La fiscalia demana a Mossos i DGAIA si hi ha hagut menors desprotegits al polèmic taller de Granollers

Granollers
moda

24 dissenyadors pujaran a la passarel·la de la 080

Barcelona

Peraire remarca que el nou Govern “no pot mirar cap a un altre costat” en el relació a Solius i Vacamorta

RIUDARENES

La Cimera Social de l’Aigua, crítica amb la nova dessalinitzadora de l’Empordà

GIRONA

Completen la gran àrea d’espais verds connectats a l’entorn del cementiri

ROSES
societat

El 4 de setembre engega el projecte per reutilitzar material de deixalleria al Penedès-Garraf

Cubelles

La Iaeden presenta al·legacions a la variant de Vilafant i a la nova connexió N-II amb AP-7

GIRONA