Societat

El brou de Pep Guardiola

La recepta: Ingredients: Gra: cigrons i mongetes. Carns: tots els menuts d'un pollastre de pagès, un tros gran d'un pit de xai, un os de vedella, tres botifarres negres i tres de blanques cuites. Verdures: patates, porro, pastanaga i api. pilota: vedella i porc, all i julivert, farina de pa i ou. Pasta: galet gran. Elaboració: Una sola olla, molt gran, que és sempre la mateixa. La pilota s'hi afegeix al final, amb tres peces diferents. Les botifarres són els últims ingredients a entrar al bull perquè no es perdin per l'olla.

Consell: el brou es fa la vigília del dia de Nadal i reposa tota la nit amb els ingredients del bull. L'endemà es cola i s'hi afegeixen els galets grans que s'han cuit a banda.

cuinera: Dolors Sala (mare de l'entrenador del FC Barcelona)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Bibiana Vallmajó Cantenys
Alcaldessa de Navata (Som Navata)

“Els parcs de les renovables s’han de decidir entre tots”

Navata

Comença l'exploració de la “biodiversitat invisible” dels Pirineus

Vielha

El ple acorda l’adjudicació del contracte pel futur aparcament a “Can Rich Xiberta”

CASSÀ DE LA SELVA

Les Fires de Sant Narcís de Girona tindran lloc del 25 d’octubre al 3 de novembre

girona

Empar Moliner inaugura la Mostra del Vi de l’Empordà

FIGUERES
Societat

Protesta contra la mà dura de Castelldefels contra els manters

Castelldefels
educació

Educació crea un grup fix de substituts amb 2000 places pel curs vinent

BARCELONA
llengua

El País Valencià consuma el canvi de lleis anticatalà

barcelona

Les comarques gironines tindran 480 grups d’FP el curs vinent

GIRONA