Societat

El brou de Gerard Piqué

La recepta: Ingredients: Gra: cigrons. Carns: vedella, pollastre, os de pernil, de vedella i de porc, botifarra, botifarra negra (una mica). Verdures: patata, api, xirivia, un bon tros de col. Pilota: vedella i porc, all i julivert, dos ous, pa ratllat i farina. Pasta: galet gran. Elaboració: Tot plegat ha de bullir un parell d'hores. La pilota, d'una sola peça, s'hi ha d'afegir cap al final. El brou es cola i s'hi posen els galets, dels grans, que s'han fet bullir a part.

cuinera Montserrat Guitart (àvia del futbolista del FC Barcelona)

cuinera Montserrat Guitart (àvia del futbolista del FC Barcelona)

El consell: les patates s'afegeixen al tram final de l'elaboració perquè agafin el punt just de cocció. Després, seran servides a taula amb la resta de carns i verdures del bullit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
SOCIETAT

Tarragona incorporarà quatre nous busos elèctrics per millorar la flota urbana

Tarragona

El cicle ‘Notes al Parc’ tanca la 8a edició amb prop de 3.300 espectadors

gIRONA
SOCIETAT

Montblanc i la Patum, finalistes dels Premis Història National Geographic

Montblanc
societat

L’Acústica comptarà amb un dispositiu de seguretat i neteja format per 190 efectius

figueres
SUCCESSOS

Rubí reafirma la condemna contra el doble crim masclista al Vallès Occidental

Rubí
SOCIETAT

La Generalitat confirma la sanció de 10.000 euros a Sílvia Orriols per un discurs xenòfob

Barcelona

Prohibeixen aparcar a l’entorn d’una gran superfície de Montigalà per evitar el transport il·legal

Badalona

La Policia Local denuncia una vintena de conductors per infraccions al volant

CASTELLÓ D’EMPÚRIES
Portugal

Un sisme de magnitud 5,3 amb epicentre al mar sacseja la zona de Lisboa

Barcelona