Societat

El brou de Marina Geli

El consell: els galets, de mida mitjana, es fan bullir amb el caldo de verdures, principalment, i s'hi afegeix una part de carn per tal que el brou resultant no sigui tan gras.

cuinera Marina Geli (consellera en funcions de Salut)

La recepta: Ingredients: Gra: no n'hi posa. Carns: un pit de pollastre, espinada de vedella, botifarra negra, trossos d'orella i cua de porc. Verdures: patates, pastanagues. Pasta: galet mitjà. Elaboració: es prepara amb dues cassoles diferents, amb aigua bullint i una mica de sal. En una s'hi bullen les verdures durant vint minuts. A l'altra, les carns, d'on es retira la botifarra al cap de mitja hora de bullir i, després, el pollastre. La resta s'hi deixa més temps.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

“Alerta! Tortuga marina a les platges catalanes”

Begur

Viatge tecnològic a la moda, la salut, la mobilitat i l'energia del futur

BARCELONA
Societat

Barcelona, primera ciutat que acull el simulador de la “fórmula 1 del mar”

Barcelona
LA CRÒNICA

Estrelles Michelin per emportar a la Santa

Societat

Milers de persones exigeixen a Barcelona un decreixement turístic planificat

Barcelona

Més de 400 persones clamen a Girona contra el model turístic actual

girona
Societat

Un exprofessor del Pare Manyanet de les Corts acumula una dotzena de denúncies per abusos sexuals

Barcelona

Fan una revista per potenciar el sentiment i orgull de pertinença al barri de Pont Major

girona

Primers turistes per collir fruita dels arbres que han apadrinat

Aitona