Societat

El brou de Marina Geli

El consell: els galets, de mida mitjana, es fan bullir amb el caldo de verdures, principalment, i s'hi afegeix una part de carn per tal que el brou resultant no sigui tan gras.

cuinera Marina Geli (consellera en funcions de Salut)

La recepta: Ingredients: Gra: no n'hi posa. Carns: un pit de pollastre, espinada de vedella, botifarra negra, trossos d'orella i cua de porc. Verdures: patates, pastanagues. Pasta: galet mitjà. Elaboració: es prepara amb dues cassoles diferents, amb aigua bullint i una mica de sal. En una s'hi bullen les verdures durant vint minuts. A l'altra, les carns, d'on es retira la botifarra al cap de mitja hora de bullir i, després, el pollastre. La resta s'hi deixa més temps.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
BANYOLES

L’alcalde Noguer planteja un contracte temporal per a la barca la Tirona

BANYOLES
Infraestructures

La tuneladora de l’L9 arriba finalment a Mandri

Barcelona

SOS Costa Brava exigeix que es restaurin les balises a la cala del Cau

Palafrugell
SOCIETAT

Màxim risc de focs forestals a 131 municipis de 15 comarques

Barcelona
salut

El Clínic descarta un possible cas de febre hemorràgica Crimea-Congo

Barcelona
ciència

Desenvolupen bateries que es poden reciclar amb el cartró

bARCELONA
Societat

Regeneren la platja del Far de Vilanova amb sorra de draga en plena campanya estival

Vilanova i la Geltrú
ciència

El primer nanosatèl·lit català acaba la missió de 3 anys i es desintegra

barcelona

Instal·len una unitat mòbil per mesurar contaminants atmosfèrics a l’exterior del pavelló de Fontajau

GIRONA