Societat

El preu de les festes oscil·la dels 15 fins als 50 euros

Per primera vegada, les campanades es podran seguir a la plaça del Blat de Valls

A Tortosa, s'ha instal·lat una vela de 1.150 metres quadrats al passeig central del Parc Teodor González

Repensar els propòsits per al 2011 en un ambient distès i, sobretot, començar l'any amb un somriure imprès al rostre. Per aconseguir-ho, a la demarcació de Tarragona hi ha una variada oferta de revetlles programades per divendres. Algunes són les següents:

Reus.

El Patronat Municipal de Turisme i Comerç ha organitzat per 12è any consecutiu el tradicional acte de les campanades de Cap d'Any a la plaça del Mercadal. L'animació musical durarà fins a dos quarts d'una de la matinada, i anirà a càrrec del discjòquei Ivan Cànovas. Després, entre les festes privades, una de les que es preveu més multitudinària serà la que prepara Pachá al pavelló olímpic, on hi haurà una macrofesta Flaix Fm. El preu de les entrades és de 35 euros i inclou tres consumicions.

Valls.

Per primer cop, les campanades es podran seguir des de la plaça del Blat. L'associació La Fàbrica, que no té el suport de l'Ajuntament, vol animar la gent a començar el nou any enmig de la multitud, “com es fa a les grans ciutats”. S'ha hagut de recórrer a la col·laboració d'entitats locals, com ara el CB Valls, AAEET, Colla Joves i la UAF, per difondre la Capdanyada, com s'ha batejat la festa. Els assistents estan convocats a les 23.45h, en un acte que amenitzarà el grup de carrer Bandarra Street Orkestra, que acompanyarà el públic fins a la festa, que se celebrarà posteriorment al local de la Colla Vella dels Xiquets de Valls. El preu de l'entrada és de 45 euros amb dret a 10 consumicions i cotilló –a taquilla, costarà 50 euros–.

Montblanc.

L'antiga de Sant Francesc serà la seu, a partir de la una de la matinada, de la revetlla B'11, que per 8è any consecutiu fan realitat l'Associació Juvenil Barjaula i l'Ajuntament. El temple, amb capacitat per a un miler de persones, es convertirà en una discoteca, amb 8.000 watts de so i 24.000 de llum. L'entrada serà gratuïta i les consumicions, a un preu popular. La festa s'allargarà fins a les sis de la matinada amb la música de discjòqueis locals i projeccions nadalenques.

L'Espluga de Francolí.

Un insòlit muntatge transformarà el pavelló del municipi en una gran sala de festes temàtica. Els organitzadors –la secció d'hoquei del Casal de l'Espluga– asseguren que serà una revetlla inimaginable i que els assistents viuran l'anomenada zooexperience. Richard Fleix oferirà una selecció d'èxits actuals i música de festa. Més tard, serà el torn dels discjòqueis espluguins David Puente i Travé. Les entrades anticipades valen 15 euros i, el mateix divendres a taquilla, 20.

Salou.

“Una festa de pel·lícula”. Amb aquest il·lusionant nom s'està donant a conèixer la revetlla popular a la localitat costanera, la qual se celebrarà a l'envelat, situat al costat del pavelló d'esports. L'organització d'aquesta nit tan especial ha anat a càrrec de la regidoria de Cultura i Festes del consistori. L'entrada costa 20 euros i inclou una bossa de cotilló i un total de tres consumicions. Un valor afegit pels adults que hi vagin amb criatures és que hi haurà servei de guarderia gratuït fins a dos quarts de quatre de la matinada.

Mont-roig del Camp.

Una megacarpa s'instal·larà a Miami-Platja, al costat del riu Llastres. El recinte, de 600 metres quadrats, s'omplirà de 10.000 watts de so i llum. Com a ganxos, està previst que hi hagi animadors de discoteca, un streapper masculí, perfomances i projeccions. L'entrada anticipada val 15 euros amb una copa i cotilló, i 20 si s'adquireix el mateix dia a la taquilla. Per animar la gent a agafar ràpid posicions, a les 100 primeres persones se'ls regalaran dues consumicions.

Tortosa.

Se situarà una macrocarpa al passeig central del Parc Teodor González de la ciutat. La instal·lació tindrà una superfície de 1.150 metres quadrats i estarà dividida en tres sales: una estarà dedicada a la música house; una altra, a l'electrònica, i a la tercera hi sonaran els èxits d'avui i sempre. Darrera els plats hi haurà els discjòqueis Borràs, Berto i Xito. Les entrades anticipades costen 15 euros.

LA XIFRA

8.000
watts de llum
ompliran l'antiga església de Sant Francesc de Montblanc, que es convertirà en una discoteca.

LA FRASE

Volem animar la gent a començar el nou any enmig de la multitud, com es fa a les grans ciutats
Carles Solé
membre de l'associació la fàbrica de valls


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.