Societat

Les participacions de la loteria del Bloc, premiades

Cada butlleta rebrà 14 euros en haver obtingut un reintegrament i les dues darreres xifres de la grossa

El president de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra, va denunciar la utilització de la seva imatge a les paperetes

Les polèmiques participacions de la loteria de Reis repartides pel Bloc Nacionalista Valencià d'Ontinyent (Vall d'Albaida) han resultat premiades amb 14 euros cadascuna. Les paperetes eren participacions de quatre euros als números 99128 i al 03413. Aquest darrer ha resultat premiat al sorteig d'aquest dijous amb un reintegrament i les dues xifres finals de la Grossa.

Arran d'una denúncia del president de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra, el jutjat de primera instància número 6 de Castelló va ordenar el passat 30 de desembre el cessament de la venda i la intervenció de les paperetes però no anul·lava les ja venudes. Les participacions duien la imatge de Fabra, i la llegenda La loteria que sempre toca.

Segons els informes pericials d'Hisenda, el president del PP de Castelló va justificar els seus ingressos assegurant que li havia tocat la loteria tres vegades entre els anys 2000 i 2004 mentre que l'any 2008 va ser afortunat amb la Grossa de la Rifa del Nen. L'oposició sempre ha considerat que Fabra va blanquejar diners comprant dècims afortunats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.