Societat

Xàbia destina més de 500.000 euros a entitats socials

L'Ajuntament ha rubricat nous convenis de col·laboració amb unes altres huit entitats

L'alcalde de Xàbia, Eduardo Monfort, ha signat en els últims dies nous convenis de col·laboració amb huit entitats socials del municipi. Amb aquestes, són més de 40 les associacions i entitats amb les quals l'Ajuntament destina una subvenció municipal que supera els 500.000 euros. L'objectiu és, segons ha destacat l'alcalde de Xàbia, Eduardo Monfort, “seguir donant suport i col·laborant, en la mesura de les possibilitats, amb aquells col·lectius les fins dels quals són d'interès social”.

Les ajudes s'emmarquen, entre uns altres, en l'àmbit de la cultura, de l'educació, de l'esport així com del benestar social. L'objecte de cadascuna de les subvencions varien segons la seua finalitat, però totes persegueixen un mateix propòsit, “intentar ajudar en totes aquelles iniciatives que redunden en benefici de la ciutadania, del medi ambient, de la cultura i de l'educació, entre uns altres”, ha ressaltat Monfort.

Les últimes en rubricar els convenis han estat l'Associació d'Alumnes de l'Escola d'Adults de Xàbia, l'associació de pares dels col·legis públics Port de Xàbia i L'Arenal, l'Associació de Barques Tradicionals de Xàbia, el Centre Excursionista, el Club Nàutic, el Club de Caçadors “La Unión” i el Club Colombicultor de Coloms Esportius de Xàbia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.