Societat

L'Ajuntament de Bellreguard intervé en la millora del Decret de la festa

Per segona vegada en els últims mesos, representants de l'Ajuntament i de l'Associació de Moros i Cristians de Bellreguard han participat en una reunió convocada per la UNDEF (Unió Nacional d'Entitats Festeres de Moros i Cristians) per a tractar l'esborrany del decret per a la regulació del locals festers a la Comunitat Valenciana, que la Conselleria de Governació prepara per a ser publicat en els propers mesos.

A la reunió, que s'ha celebrat en Beneixama, han assistit el president, el delegat per a la Safor i l'assessor jurídic de la UNDEF així com representants de l'associació de Moros i Cristians d'Albaida, a més de l'Alcalde de Bellreguard i el regidor de festes, entre d'altres.

Durant la reunió s'ha tractat el contingut de l'esborrany del decret proposat. Amb les conclusions de la reunió, l'assessor jurídic de la UNDEF prepararà un text definitiu que serà remés a la Conselleria per al seu estudi. Amb aquest decret, s'obriran les portes a que els pobles amb locals festers puguen regular mitjançant ordenances específiques tot el que té a veure en l'activitat, horaris i condicions de funcionament en general. Des de l'Ajuntament de Bellreguard es confia que finalment el decret també parle dels locals que s'ocupen esporàdicament per a les festes i ja treballa en el seu propi esborrany per a la futura ordenança reguladora de càbiles que vol fer realitat amb el consens de l'Associació de Moros i Cristians i dels veïns del poble.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.