La sardana

BARCELONA (Barcelonès)

Cicle de Música per a Cobla 10-11

Centenari de Rafael Ferrer

Últim concert del cicle de música per a cobla a l'Auditori. Aquesta vegada, la cobla Sant Jordi ha convidat el prestigiós director donostiarra José Antonio Sainz Alfaro, que des del 1987, quan va assumir-ne la direcció, ha aconseguit convertir l'Orfeón Donostiarra en una de les millors agrupacions corals de caràcter no professional del món. Sainz Alfaro dirigirà obres de base clàssica, entre les quals destaca la Rapsòdia per a piano i cobla de Manuel Oltra, amb un jove Carles Marigó com a solista, i diverses peces del compositor, violinista i director d'orquestra Rafael Ferrer, del qual aquest 2011 es commemora el centenari del naixement. També s'interpretaran obres de Joaquim Serra, Eduard Toldrà, Juli Garreta, Enric Morera i Antoni Ros Marbà. La jove intèrpret Fani Fortet s'encarregarà de la percussió.

29 de gener. Sala 2 Oriol Martorell de l'Auditori, a les 6 de la tarda. Entrada: 10 euros.

PROGRAMA

Verd de pi, blau de mar, de Rafael Ferrer.
Apassionada, de Joaquim Serra.
Salou, d'Eduard Toldrà.
Enyorança, de Juli Garreta.
Mediterrània 3, de Rafael Ferrer.
En Pau, el noi, de Rafael Ferrer.
La plaça del sol, d'Enric Morera.
Com una espiga, de Rafael Ferrer.
Barcelona 1957, d'Antoni Ros Marbà.
Rapsòdia per a piano i cobla, de Manuel Oltra.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
MEDI AMBIENT

Controlat l’incendi de Foradada-Baldomar, que ha afectat unes 21 hectàrees

Foradada

Campanya ’A la feina, fem salut. Pugem escales!’, a l’Hospital de Figueres i el Bernat Jaume

FIGUERES

Carles Duarte dona exemplars únics de Víctor Català a l’arxiu municipal

L’ESCALA
SOCIETAT

En marxa a Barcelona les obres per ampliar la xarxa d’aigua freàtica

Barcelona
Rafael Antonín, ‘Rafuel’
Cuiner ‘influencer’. Ha obert el restaurant Casa Rafuel

“La cuina comença al mercat; jo hi vaig cada matí”

Barcelona

Mig mil·lenni creuant el Ter

Bescanó
turisme

Dinou hotels catalans ja tenen les claus de la Guia Michelin

Barcelona
RECERCA

Cinc alumnes de la UPC analitzaran els trens europeus

Barcelona
SOCIETAT

La Sagrada Família incorpora la IA en la gestió de les seves visites

Barcelona