Societat

L'Ajuntament de Bellreguard edita un llibret de bones pràctiques

Amb motiu de la celebració del projecte “Parcs i Persones”, es va fer entrega d'aquest quadern d'il·lustracions als participants europeus

El llibret que ha publicat l'Ajuntament de Bellreguard té com a finalitat, fer del respecte un hàbit per aconseguir un poble millor. Des de l'inici, el consistori, conscients de la seua responsabilitat de proposar iniciatives relacionades amb l'educació, considera que una de les fites més importants és sensibilitzar els ciutadans i ciutadanes amb el respecte i conservació del medi ambient.

El llibre va sorgir desprès de celebrar-se un plenari extraordinari durant “La Setmana Verda” de l'any passat. Una activitat on els xiquets i les xiquetes van aportar una sèries d'idees que podríem qualificar com un catàleg de bones pràctiques i dirigides a aconseguir un poble més net i més habitable.

L'allau de propostes va ser aclaparadora: estalvi d'aigua, lluita contra la contaminació ambiental, respecte al mobiliari urbà, manteniment dels espais públics, comportaments socials adequats, utilització del transport sostenible, pràctica correcta del reciclatge, etc.

El resultat d'aquesta tasca, junt amb la col·laboració estreta dels centres escolars, es recull a aquest quadern d'il·lustracions. A més a més, cada llibre va acompanyat d'un CD amb cadascuna de les imatges per a poder-les colorar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.