Societat

Banyeres de Mariola incorpora l'última tecnologia en audioguies turístiques

L'objectiu és millorar la prestació de serveis amb una completa informació

L'Ajuntament de Banyeres de Mariola, a través de l'oficina Tourist Info municipal, ha posat en marxa dies arrere el nou servei d'audioguies turístiques via bluetooth o bé a través d'internet, segons ha informat el regidor de Noves Tecnologies Ramón Albero.

El nou servei es troba disponible en castellà, valencià i anglés oferint al turista la possibilitat de rebre informació en un itinerari de 10 punts emblemàtics en què es dóna a conéixer la història local, distintes explicacions sobre els 4 museus locals, els monuments civils i religiosos, així com les característiques de la Ruta dels Molins.

El servei d'audioguia és totalment gratuït i els seus arxius estan dissenyats amb efectes i fons musicals que destaquen una característica concreta, de tal forma que al turista li resulte agradable la visita. L'audioguia pot descarregar-se en el propi telèfon mòbil, o bé en la mateixa oficina Tourist Info a través d'emissor bluetooth o per Internet.

En la configuració final de la prestació s'han introduït millores sobre el projecte inicial consistents en una aplicació amb menús on apareixen les dades de l'oficina de turisme i dels diferents museus, així com les adreces d'allotjaments i restaurants per a poder realitzar les oportunes reserves.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.