Societat

Un tema d'Alcanar que arriba al ple de la Ràpita

Tot i dependre administrativament de l'Ajuntament d'Alcanar, els veïns d'Alcanar Platja han expressat el seu malestar pel tema de les multes del radar a l'Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita, ja que molts són rapitencs d'origen i geogràficament Alcanar Platja queda més a prop de la Ràpita que d'Alcanar. De fet, fa uns anys va haver-hi un fort conflicte territorial entre els dos municipis després que la Ràpita, a petició dels veïns de les urbanitzacions, intentés annexionar-se part d'Alcanar Platja. Això explica en gran part per què alguns veïns han demanat a l'Ajuntament de la Ràpita que intercedisca en el tema. Primer ho van fer directament amb l'alcalde, el socialista Miquel Alonso, que, segons assegura, ja va comunicar el conflicte al seu homònim d'Alcanar, Alfons Montserrat (ERC). L'últim intent va arribar a través de CiU. El portaveu municipal, Joan Martín, va portar el tema al darrer ple municipal, on va formular un prec a l'alcalde perquè fes algun tipus de gestió amb l'Ajuntament d'Alcanar. “Estan fregint a multes els veïns d'Alcanar Platja”, va remarcar Martín, que es va mostrar partidari de fer servir el radar només els mesos d'estiu o per Setmana Santa o fins i tot variar el límit de velocitat en funció dels mesos de l'any.

L'alcalde d'Alcanar reitera que la solució és urbanitzar l'antiga Nacional com a via urbana i avança que el primer pas serà fer una rotonda a Serramar, que ja està pressupostada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.