La sardana

BARCELONA (Barcelonès)

Diada del Soci de l'Agrupació Sardanista L'Ideal d'en Clavé

Diada sardanista a les Roquetes

La Diada del Soci de l'Agrupació Sardanista l'Ideal d'en Clavé de les Roquetes «és una jornada fraternal que alhora presenta un contingut musical variat». Així defineixen la jornada des de la plana web de l'entitat i així es reflecteix en el programa d'actes. Aquest any serà La Principal del Llobregat l'encarregada d'oferir al matí una ballada de sardanes a la plaça Major del Districte (i no al parc de la Guineueta, com era habitual altres anys). A la tarda, el poliesportiu de Can Dragó serà l'escenari d'una vetllada musical estructurada en tres parts: un concert de sardanes, l'actuació de l'Esbart Sant Martí i finalment una sessió de balls vuitcentistes. No us perdeu el breu però excel·lent programa del concert, en el qual, a més de sardanes de grans clàssics, com ara Josep i Joaquim Serra, podreu escoltar Quan l'amor neix, una sardana de Narcís Costa i Horts (1907-1990), un excel·lent però oblidat compositor gironí exiliat a Mèxic durant més de 40 anys.

27 de febrer. Plaça Major del Districte de Nou Barris, a les 12 del migdia, ballada. Poliesportiu de Can Dragó, a 2/4 de 6 de la tarda, concert, actuació de l'Esbart Sant Martí i balls vuitcentistes.

PROGRAMA

Concert
Les comares, de Josep Serra i Bonal.
A Guissona, de Joaquim Serra i Corominas.
Una rosella, de Manel Saderra i Puigferrer.
La recerca, de J.J. Beumala.
Quan l'amor neix, de Narcís Costa.
Esbart Sant Martí
Selecció de danses, cançons populars i altres obres d'autors diversos per al lluïment de l'Esbart Sant Martí, que estarà acompanyat per La Principal del Llobregat.
Balls vuitcentistes
Sessió de balls interpretats per la mateixa cobla.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.