Festes populars i fires

SANT CARLES DE LA RÀPITA (Montsià)

7a Diada de la Galera i l'Ostra Rissada

Promocionar la gastronomia local

Sant Carles de la Ràpita celebra dissabte la Diada de la Galera, la primera d'un programa d'actes que organitza cada any la regidoria de Turisme per promocionar la gastronomia local i que inclou Tast de Mar, la Ruta del Tast, les Jornades del Gust o la del Llagostí. A la diada es fusionen els productes del mar i de la terra: vins DO Terra Alta, caves catalans, olis DOP Baix Ebre-Montsià, arròs del Delta i plats cuinats amb galera o ostra. I fins al 6 de març diversos restaurants oferiran un menú degustació amb aquests productes com a protagonistes.

19 de febrer. A partir de les 12 del migdia, al Pavelló Firal.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.